Prva tehnička radionica Projekta „Jadranska modelna šuma“

27.02.2013, 09:05   /   Ispiši članak

Jučer je u Spiltu održana Prva tehnička radionica Projekta „Jadranska modelna šuma“. Na radionici su sudjelovali i predstavnici Šibensko-kninske županije. Radionica se odvija u okviru IPA Adriatic CBC „ Project Adriatic Model Forest“ (AMF) čiji je nositelj Hrvatski šumarski institut u Jastrebarskom dok su Institut za jadranske kulture i melioraciju krša i Šibensko-kniska županija partneri.

Ovaj projekt je u cijelosti financiran od strane Europske unije te će se kroz njega definirati modelne šume na prostoru Šibensko-kninske županije.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Župan Goran Pauk na Kongresu lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe

Župan Goran Pauk boravi u Strasbourgu od 28.-30. ožujka 2017. godine kao sudionik i voditelj hrvatskog izaslanstva Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe. Danas, prvoga dana plenarne sjednice župan Pauk susreo sa veleposlanikom u Stalnom predstavništvu Republike Hrvatske pri Vijeću Europe g. Miroslavom Papom, a sutra je predviđen kratak sastanak s glavnim tajnikom Kongresa, g. Andresom Kieferom, s kojim će raspravljati o doprinosu Kongresa Prioritetima glede nadolazećeg hrvatskog predsjedanja Odborom ministara iduće godine.
prije 8 sata

U Dubrovniku održana konferencija o provedbi Europske strategije za Jadransko – jonsku regiju

Danas je u Dubrovniku održana konferencija o provedbi Europske strategije za Jadransko – jonsku regiju na kojoj je u ime Šibensko-kninske županije sudjelovao zamjenik župana Zoran Smolić.
27.03.2017, 18:36

Obilježen Dan narcisa

Župan Goran Pak sa svojim suradnicima i ove godine se pridružio humanitarnoj akciji Dan narcisa.
25.03.2017, 14:26