Prva tehnička radionica Projekta „Jadranska modelna šuma“

27.02.2013, 09:05   /   Ispiši članak

Jučer je u Spiltu održana Prva tehnička radionica Projekta „Jadranska modelna šuma“. Na radionici su sudjelovali i predstavnici Šibensko-kninske županije. Radionica se odvija u okviru IPA Adriatic CBC „ Project Adriatic Model Forest“ (AMF) čiji je nositelj Hrvatski šumarski institut u Jastrebarskom dok su Institut za jadranske kulture i melioraciju krša i Šibensko-kniska županija partneri.

Ovaj projekt je u cijelosti financiran od strane Europske unije te će se kroz njega definirati modelne šume na prostoru Šibensko-kninske županije.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

U Primoštenu zatvorena 27. državna smotra LiDraNo

U Primoštenu je danas svečano zatvorena 27. državna smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva učenika srednjih škola Republike Hrvatske (LiDraNo).
prije 23 sata

U Šibeniku održana prva Regionalna konferencija o privlačenju sredstava iz fondova Europske unije

U organizaciji Šibensko-kninske županije, Hrvatske zajednice županija i Poslovnog dnevnika, u Šibeniku je danas održana prva Regionalna konferencija o dostupnosti i privlačenju sredstava iz fondova Europske unije. Cilj regionalne konferencije bio je informirati građane o trenutno dostupnim EU programima u Republici Hrvatskoj, predstaviti rad institucija uključenih u provedbu EU projekata te pokazati primjere uspješno provedenih projekata na lokalnoj i regionalnoj razini.
prije 23 sata

U Kistanjama otvorena igraonica za djecu

U Kistanjama je u srijedu svečano otvorena igraonica Udruge ''Čarobni svijet'' iz Knina. Otvaranje igraonice plod je suradnje Udruge Čarobni svijet i Općine Kistanje te je od iznimne važnosti za 50-ak djece od 4 do 6 godina, budući na prostoru Općine Kistanje nije organizirana djelatnost dječjih vrtića.
23.03.2018, 09:39